Over ons

01

Het verhaal achter Traiteur Gigi

Traiteur Gigi heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Al 27 jaar is ze aan de slag als kokkin. Hierdoor heeft geen enkel recept of techniek nog geheimen voor haar. Na haar diploma te behalen aan het PIVA, ging ze al snel aan de slag in enkele restaurants waar ze haar eerste praktijkervaring opdeed. Enkele jaren later, in 1994, begon ze haar eigen zaak en ‘Traiteur Gigi’ werd geboren. Voor feesten die ze organiseert rekent ze steevast op haar 2 rechterhanden: haar man, André, en haar dochter, Debbie. Doordat ze sinds april 2020 geen feesten meer mag organiseren wegens de aanhoudende Covid-19-maatregelen, heeft ze het over een andere boeg gegooid en is ze begonnen met afhaalmaaltijden.

02

Wat
we bieden

Indien u wenst zorgen wij ook voor de organisatie van uw feest, of het nu bij u thuis is, in één van onze locaties of in een zaal naar eigen keuze.

Bovendien worden al onze gerechten bereid met dagverse producten, zodat onze ingrediënten het seizoen opvolgen! Heeft u zelf nog suggesties? Wenst u andere ideeën voor uw feestmenu? Alles is bespreekbaar, dus contacteer ons gerust via de contactpagina van de website.

Traiteur Gigi

Laat u door ons verwennen met een heerlijk etentje, en kies uit ons ruime assortiment!

Wat onze klanten zeggen

Foto's
van Gigi in actie

Dennenlaan 28, 2390 Westmalle |  0479 32 78 48 | traiteur.gigi@skynet.be
BTW BE0686.384.470