Onze formules

Bekijk al onze formules

BBQ

Ben je benieuwd naar onze BBQ-pakketten? Klik hieronder om te kijken wat voor lekkers er allemaal op jouw BBQ geleverd kan worden. Geen zin om zelf achter de BBQ te staan? Geen paniek, wij kunnen ook alles zelf regelen, van servies tot een echte BBQ-koningin.

Onze menu's

Een feestje van soep tot dessert? Klikt hieronder en kijk wat voor lekkere menu’s wij u kunnen aanbieden.

Buffetten

Je hebt iets te vieren en wenst een buffet te bestellen? Kijk hier welke formules je allemaal kan bestellen. Al onze buffetten zijn inclusief diverse salades, aardappelsalades, groentjes en broodjes.

Belegde broodjes

Ben je nog op zoek naar een hapje voor tijdens de receptie of een vergadering? Wij maken overheerlijke broodjes voor elke gelegenheid! Neem een kijkje om te weten wat we u kunnen bieden.

Breugheltafels

De Breugeltafel of het Breugelfestijn is genoemd naar het feest dat te zien is op het schilderij ‘Boerenbruiloft’ van Pieter Bruegel de Oude. Het is een traditioneel Vlaams buffet. Klik hieronder en zie welke verschillende formules we u kunnen bieden.

Receptiehapjes

Verras uw gasten met heerlijke receptiehapjes van traiteur Gigi bij aankomst op uw feest. Wenst u dat we de bediening in handen nemen? Vraag dit gerust en wij zorgen hiervoor!

WhatsApp Image 2020-10-16 at 23.05.25

Receptie van de chef

Geef gerust alles uit handen op uw feest. U hoeft zelfs geen receptiehapjes meer te kiezen. Traiteur Gigi kiest zorgvuldig en op maat de receptiehapjes voor elk type feest!

Ontbijt / Brunch

Ook voor een ontbijt/brunch bent u bij traiteur Gigi aan het juiste adres! Laat u en uw gasten verwennen door een zorgvuldig uitgekozen ontbijt/brunch. 

Depositphotos_8712255_l

Onze desserts

U wenst uzelf en uw gasten nog te verwennen met een zoet extraatje? Klik hieronder en kies uit ons ruim assortiment aan desserts.

Contact

Traiteur Gigi

Dennenlaan 18
2390 Westmalle

Contacteer ons

Dennenlaan 28, 2390 Westmalle |  0479 32 78 48 | traiteur.gigi@skynet.be
BTW BE0686.384.470