Onze menu's
Bekijk hier onze menu's
-
Menu van de chef € 38.50 p.p.
Duo van scampi en sint-jacobsvruchten in een witte wijnsaus OF carpaccio met truffelmayonaise
Tomaten-crèmesoep met paprika (met broodje en een botertje)
Eendenborstfilet OF varkenshaasje (per 2 pers.) met sinaasappelsaus, puree en waterkers OF gebakken witlof
Dessert van de chef -
Menu 1 € 23.50 p.p.
Tomatenroomsoep met balletjes
Gebraden kalkoenfilet, champignonroomsaus en een duo van seizoensgroenten
Aardappelkeuze uit: puree, gratin of peterselieaardappelen
Chocolademousse of rijstpap met krieken -
Menu 2 € 27.20 p.p.
Feestelijke cocktail van kip of verse roze zalm
Soep van het seizoen (met broodje en een botertje)
Varkenfiletgebraad vergezeld van een assortiment seizoensgroenten en gratin
1 keuze uit ons dessertbuffet -
Menu 3 € 29.00 p.p.
Carpaccio van rund, broodje en botertje
Soep van het seizoen (met broodje en een botertje)
Varkenshaasje met pepersaus, een duo van seizoengroenten en gratin
Dessertpalletje -
Menu 4 Prijs aan te vragen
Kervelsoep met balletjes, broodje en een botertje
Lamsstoofpotje met voorjaarsgroentjes, aardappenpuree OF rijst
Baileys Tiramisu -
Menu 5 € 29.70 p.p.
Italiaanse steak tartaar afgewerkt met zongedroogde tomaat, Parmezaan, rucola en basilicum
Soep van het seizoen (met broodje en een botertje)
Gebraden kalkoensteak, saus archiduc (met champignons), groene boontjes in een jasje van spek, gratin OF gegratineerde puree
Dennenlaan 28, 2390 Westmalle | 0479 32 78 48 | traiteur.gigi@skynet.be
BTW BE0686.384.470