ONZE UITGEWERKTE MENU'S

Ontdek hieronder enkele van onze uitgewerkte menu's

MENU AAN 21,30 EURO PER/PERS

Amuse van de chef
Tomatenroomsoep met balletjes
Gebraden kalkoenfilet,champignonroomsaus,duo van seizpensgroenten
Aardappelkeuze uit: puree,gratin of peterselieaardappelen
Chocolademousse of rijstpap met krieken

MENU AAN 23,20 EURO PER/PERS

Amuse van de chef
Romige courgettesoep met prei afgewerkt mat salsa van tomaat
Suprème van parelhoen,grand veneursaus,wintergroenten en fruitkrans,gratin-of peterselieaarsappelen
Tiramisu op ouderwetse wijze of Venitiaanse rijstpudding

MENU AAN 27,00 EURO PER/PERS

Amusebordje met truffel gemarineerde scampi,paté van het huis en wintergarnituur
Gevogelteroomsoep met julienne van kip en boschampignons
Langzaam gegaard duke of Birkshire of gebraad van Duroc varken,zacht masterdsausje,duo van wintergroenten,gratin

MENU AAN 27,20 EURO PER/PERS

Feestelijke cocktail van kip of verse roze zalm
Tomatenroomsoep met balletjes
Varkenfiletgebraad vergezeld van een assortiment seizoensgroenten,gratin
1 keuze uit ons dessertbuffet

Back to Top