ONZE UITGEWERKTE MENU'S

Ontdek hieronder enkele van onze uitgewerkte menu's

MENU AAN 22,50 EURO PER/PERS

Tomatenroomsoep met balletjes
Gebraden kalkoenfilet,champignonroomsaus,duo van seizpensgroenten
Aardappelkeuze uit: puree,gratin of peterselieaardappelen
Chocolademousse of rijstpap met krieken

 

MENU AAN 27,00 EURO PER/PERS

Amusebordje met truffel gemarineerde scampi,paté van het huis en wintergarnituur
Gevogelteroomsoep met julienne van kip en boschampignons
Gebraad van Duroc varken,zacht mosterdsausje,duo van wintergroenten,gratin

MENU AAN 27,20 EURO PER/PERS

Feestelijke cocktail van kip of verse roze zalm
Tomatenroomsoep met balletjes
Varkenfiletgebraad vergezeld van een assortiment seizoensgroenten,gratin
1 keuze uit ons dessertbuffet

MENU AAN 29,00 EURO PER/PERS

Carpaccio van rund,broodje en botertje

Soep van het seizoen
Varkenshaasje,pepersaus,duo van seizoengroenten,gratin-aardappelen
Dessertpalletje

Back to Top